Inspectie kwaliteitOm grip te krijgen op de kwaliteit van de openbare buitenruimte werken steeds meer beheerders met kwaliteitshandboeken, beeldbestekken en (bewoners)schouwen. Het CROW biedt diverse producten die hierbij van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld het inspecteren op basis van beeldmeetlatten.

Inspecties kan je rechtstreeks aan BGT-vlakken en/of BGT-plus objecten koppelen. Als je hiervoor liever eigen geo-data gebruikt kan dit natuurlijk ook. Puntobjecten voeg je zelf aan de kaart toe.

Inspecties voer je uit met een tablet (iPad, Android of Windows). Om verbinding met Kaartserver te maken moet je tablet wel met een 4G datakaartje uitgerust zijn. Inspecties kan je ook met je smartphone doen, met het kleine scherm is het dan wel af en toe een beetje priegelen, maar voor een snelle registratie tussendoor voldoet dit prima. Met de GPS locatie bepaling weet je elk te registreren object snel terug te vinden.

Inspectieformulieren zijn overzichtelijk in tabbladen gegroepeerd. Dit aantal formulieren is makkelijk uit te breiden. Per formulier voeg je zelf de inspectie-items toe. De inspectie-app is dus helemaal aan te passen voor het doeleinde waar je hem voor gaat inzetten.

Per inspectie kan je een foto toevoegen. Deze maak je met de ingebouwde camera van je tablet. Alle inspectiegegevens en foto's worden per object in een logboek (geschiedenis) verzameld.

Wil je meer weten over de app Kwaliteitsschouw? Bel of mail met Kaartserver.nl of maak een afspraak voor een demo met Teamviewer.