Voor efficiënt beheer van landelijke en stedelijke gebieden is een accuraat inzicht in hoeveelheden en onderliggende gegevens vereist. Met deze toepassing op Kaartserver sluit je groenbeheer naadloos aan op de BGT en zijn je geometrie en hoeveelheden altijd op orde. Administratieve mutaties voer je uit in zelf te definiëren formulieren. Geomutaties voer je uit in de GeoEditor van Kaartserver.

Bomen beheer je apart in de toepassing bomen, straatmeubilair in de toepassing meubilair.

In het kort:

  • Geometrie overnemen van BGT
  • Altijd juiste hoeveelheden t,b,v. bestekken
  • Snelle controle via Google Street View of Street Smart
  • Automatische toewijzing van wijk- en buurtindeling
  • Thema's als snippergroen
  • IMGeo berichtenverkeer Geo-BOR
  • Aannemers laten inloggen en/of van SHP-bestanden voorzien
  • En nog veel meer .....

 

Inspectie kwaliteit

 

Tabellen en rapportages

De administratieve gegevens zijn toegankelijk via tabellen die makkelijk en intuïtief werken. Met een selector links bovenin kan je tussen de verschillende tabellen kiezen.

Gegevens kan je wijzigen door er op te klikken. Je kan kolommen sorteren door in de balk bovenin een kolom te klikken. Je kan gegevens op een zoekwoord filteren. Je kan nieuwe gegevens toevoegen en tabellen zijn af te drukken. Ingelogde gebruikers met alleen ‘raadpleeg’-rechten kunnen de tabellen wel zien, maar niet muteren.

Het systeem is robuust en zorgt zelf dat de integriteit van gekoppelde gegevens tussen onderlinge tabellen gewaarborgd blijft. Zo kan kan je bijvoorbeeld niet de soortnaam ‘Quercus robur’ verwijderen zolang deze nog in de tabel ‘bomen’ gebruikt wordt. Wel kan je de schrijfwijze van ‘Quercus robur’ aanpassen, deze wijziging wordt dan op alle andere tabellen doorgevoerd.

Naast tabellen zijn er ook nog rapportages, deze worden onderin in de selector getoond. Rapportages zijn overzichten die vanuit (meerdere) tabellen worden gemaakt, gegevens kan je hier niet wijzigen. 

 

Inspectie kwaliteit